22 jun - Park 21

Haarlemmermeer, strategisch gelegen in de randstad, kent een grote ruimtelijke en economische dynamiek. Alle dorpen en wijken in de polder zijn fors uitgebreid, voorop de centrale kernen Hoofddorp en Nieuw Vennep. Schiphol als logistiek knooppunt vormt de spil voor een concentratie van bedrijven. De Amsterdamse regio biedt een aantrekkelijk woonklimaat, met beroemde musea, prachtige oude gebouwen, een groot aanbod aan cultuur en een scala aan nieuwe woonwijken in een rijk cultuurhistorisch landschap.

PARK21 creëert in deze context een nieuwe bestemming, waar stad en land elkaar ontmoeten. Met een oppervlak van maar liefst 1.000 hectare, wordt PARK21 hét groene, recreatieve centrum van de polder en een aantrekkelijke bestemming in de regio. Het is een metropolitaans park, bedoeld voor intensief én veelzijdig gebruik, voor vertier en vermaak, rust en ontspanning.

Het nieuwe park realiseert een aanbod wat nog ontbreekt. Naast de rust van het Groene Hart, de ruigte van de duinen en de weidsheid van Waterland: de ontdekking van de polder.

Meer weten? www.park21.info

Vragen formulier

Stel je vragen via WhatsApp op nummer: 06-46192488